4 Recepten van De Buurt boer en Stree kb ox! B oerendeluxe met ap pel- perenst roop en oudekaas! Recept 1: Ingrediënten • 2 sneeën krakend vers meergranenbrood (zuurdesem) van bakkerij Bbrood (of stokbrood variant) • 1 flinke lik appelperenstroop • 3 plakken ‘echt oude’ kaas uit ’t Groene Hart • 1 Hollandse trostomaat en 2 schijfjes komkommer Werkwijze: Stap 1. Dikke laag perenappelstroop! Stap 2. Bedje spreiden van kaas Stap 3. Verdeel de groenten Stap 4. Andere helft erop Stap 5. Snijd ‘m doormidden Stap 6. Happen maar! 24 telen&trends Recept 2: Ingrediënten • varkensschnitzel • bakje paneermeel • 2 eieren • 100 gram bloem • zout en peper • boter om in te bakken Werkwijze: Bestrooi de varkensschnitzels naar smaak met zout en peper. Vul een laag bord of schaal met bloem en wentel hier de varkensschnitzels in. Klop de eieren los in een laag bord of schaal. Haal de varkensschnitzels door het eiermengsel en zorg dat de hele schnitzel bedekt is. Strooi ook het paneermeel in een laag bord of schaal en wentel hier de varkensschnitzels door. Nu is de schnitzel klaar om de pan in te gaan. Zet een pan op het vuur en smelt hier de boter in. Let er op dat de boter niet te donker wordt. Leg de schnitzels in de pan en zet het vuur niet te hoog. De schnitzel aan beide zijde in ongeveer 3 minuten bakken. Als de onderkant bruin is, de schnitzel omdraaien en ook aan de andere kant mooi bruin bakken. Koningsschnit zel
telen&trends
To see the actual publication please follow the link above