Page 37

telen&trends

telen&trends 37 “Als er een bestelling binnenkomt, worden de kruiden pas geplukt en razendsnel door een inpakploeg verwerkt. De volgende dag worden de superverse theeën afgeleverd.” “Het is vaak gedroogde thee of wat daarvoor door moet gaan,” weet Timo, die refereert aan de theeschandaaltjes die zich de laatste jaren hebben afgespeeld. “Weet jij wat de samenstelling van een buideltje gedroogde thee is? In de horeca willen ze dat niet meer. Ze willen een theebeleving. De theeën van Plukkruidje zijn duidelijk: het staat op de verpakking en je ziet het. De melanges hebben een zachte en natuurlijke smaak en bevatten bovendien geen cafeïne. Daarom doen we het goed in de horeca.” In Rotterdam wordt de thee al op drie plekken in de vorig jaar geopende Markthal geschonken en in de kroeg van Jules Deelder, Ari. Culinair recensent Felix Wilbrink van de Telegraaf over de zakjes verse kruidenthee: “Neem aan van mij, straks geloven we niet dat die zakjes er niet eerder waren.” Uitgelicht


telen&trends
To see the actual publication please follow the link above